Χριστούγεννα στην έρημο.


Τι κι αν είσαι μία απλή σουρικάτα; Τα Χριστούγεννα πρέπει να τα ζεις με κάθε μεγαλοπρέπεια. Χρειάζεσαι χιόνι, δέντρο, λαχανάκια Βρυξελλών και πολλά ακόμα που φυσικά αγνοείς!
Εναλλακτικά Χριστούγεννα.

Η οικογένεια του Σάνι στην έρημο Καλαχάρι ετοιμάζουν με έναν κάπως... ανορθόδοξο -για εμάς- τρόπο το σπίτι για τα Χριστούγεννα. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι εκτός από τον Σάνι. Εκείνος έχει μια διαφορετική εικόνα στο μυαλό του για τα Χριστούγεννα. Την τέλεια εικόνα!

Έτσι αποφασίζει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να επισκεφτεί τους φίλους του, ψάχνοντας εκείνα τα ιδανικά Χριστούγεννα, για τα οποία έχει διαβάσει σε κάποιο περιοδικό. Τι θα γίνει όμως, θα βρει όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν τα Χριστούγεννα των ονείρων του; Και αν τα βρει, θα είναι ευτυχισμένος;

«Χριστούγεννα στην έρημο», από την αγαπημένη μας πλέον Έμιλι Γκράβετ και τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Ένα βιβλίο γεμάτο χιούμορ (περιέχει ακόμα και κουίζ-ανέκδοτα), που τονίζει την σημασία της συντροφικότητας και της οικογένειας. Στις σελίδες του θα συναντήσουμε διαδραστικά παράθυρα, ονειρεμένη εικονογράφηση και σπιρτόζικα κείμενα, που ζωγραφίζουν το χαμόγελο στα χείλη μας.

Μήπως όλα αυτά που ονειρευόμαστε να ζήσουμε για να γίνουμε ευτυχισμένοι υπαγορεύονται από κάποιους άλλους; Συνήθως το κυνήγι της τελειότητας καταλήγει στο αίσθημα του ανικανοποίητου. Τις περισσότερες φορές η ευτυχία κρύβεται δίπλα μας, αλλά εμείς επιλέγουμε να την αγνοήσουμε. Επειδή συνήθως δεν ακολουθούμε την καρδιά μας.

Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.

Προτείνεται για ηλικίες 3+



Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου