Πεντάλεπτες ιστορίες για τα Χριστούγεννα.


Πέντε λεπτά διάβασμα το βράδυ πριν τον ύπνο είναι ότι καλύτερο για τα παιδιά. Τα βοηθάει να έχουν έναν πιο ποιοτικό ύπνο.

Christmas stories

Πέντε λεπτά χρειάζεται επίσης για να διαβαστεί κάθε μία από τις 10 υπέροχες χριστουγεννιάτικες ιστορίες του βιβλίου «Πεντάλεπτες ιστορίες για τα Χριστούγεννα» από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Πρόκειται για μία συλλογή από πολύ έξυπνα γραμμένες ιστορίες, με θέμα φυσικά τα Χριστούγεννα. Σε αυτές οι πρωταγωνιστές της εκπληκτικής εικονογράφησης προσπαθούν να κατακτήσουν το πνεύμα το Χριστουγέννων.

Πολύ έξυπνα δοσμένες ιστορίες, χωρίς να έχουν κάποιο ιδιαίτερο ηθικό δίδαγμα, παρά μόνο την αγάπη στο πνεύμα της εποχής και την ψυχαγωγία των παιδιών, με πολύ ανατρεπτικό τέλος η κάθε μια.

Αυτό το βιβλίο με τις πεντάλεπτες χριστουγεννιάτικες ιστορίες του θα εκπλήξει πολύ ευχάριστα μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι μέσα από την ανάγνωση του θα βλέπουν πλέον τις γιορτές με διαφορετική ματιά.

Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.

Προτείνεται για ηλικίες 2+


Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου