Εκμάθηση της ώρας με τους Flik και Flak. Μια υπέροχη εμπειρία.


Το περασμένο Σάββατο επισκεφθήκαμε στο The Mall Athens, στο πλαίσιο μιας προωθητικής ενέργειας στο κατάστημα Swatch. Κατά τη διάρκεια της τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες face painting, balloon modelling, ζωγραφικής αλλά και εκμάθησης της ώρας με την εύκολη και διασκεδαστική μέθοδο διδασκαλίας που προτείνει η Flik Flak.
Flik Flak time learning.

Μαζί με τους Flik & Flak, ανακαλύψαμε πόσο εύκολο είναι να μάθουν τα παιδιά την ώρα. Με μία εφαρμογή διαθέσιμη για τα smartphones, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς και παιδαγωγούς, για τη διδασκαλία της ώρας στα παιδιά μέσω του παιχνιδιού. Βήμα βήμα, μαθαίνουν πώς να διαβάζουν τους αριθμούς, τις ώρες και τα λεπτά, καθώς και πώς να λένε την ώρα. 
Flik Flak time learning.


Λίγα λόγια για την εταιρεία.

Το Flik Flak είναι το πιο αγαπημένο παιδικό ρολόι στον κόσμο. Από το 1987, η Flik Flak δημιουργεί ρολόγια ελβετικής κατασκευής για παιδιά, βοηθώντας τα να μάθουν να λένε την ώρα με διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό τρόπο. Είναι η πρώτη μάρκα παιδικών ρολογιών που εισήγαγε την έννοια της διδασκαλίας της ώρας, μετατρέποντας τη μαθησιακή εμπειρία σε διασκέδαση για τα παιδιά.
Ο Flik και η Flak είναι δυο δυναμικά αδέλφια που ζουν πάντα στο τώρα. Κι οι δύο έχουν πολυάσχολες ζωές και είναι πάντα εν κινήσει, αλλά ποτέ δεν παίρνουν διαφορετικές κατευθύνσεις. Το πάθος τους να βοηθήσουν τα παιδιά όλου του κόσμου να μάθουν την ώρα, τους κάνει αχώριστους και μαζί, είναι απλά ανίκητοι. Δεν υπάρχει τίποτα που να τους αρέσει περισσότερο από το να παίζουν κυνηγητό πάνω στο ρολόι.

Ο Flik και η Flak είναι μια ονειρική ομάδα!

Ο Flik είναι ο λεπτοδείκτης. Είναι εξαιρετικά κατάλληλος για τη δουλειά. Και όχι μόνο επειδή είναι Ελβετός. Αγαπά τον αθλητισμό και του αρέσει να κάνει ένα στρατηγικό βήμα προς τα εμπρός, κάθε 60 δευτερόλεπτα. Ποτέ δεν βιάζεται αλλά είναι πάντα στην ώρα του και ξέρει ότι κάθε λεπτό μετρά - ειδικά όταν η αγαπημένη του πίτσα είναι στο φούρνο, ή η αγαπημένη του ομάδα πηγαίνει σε παράταση. Πάντα ντυμένος με τον funky μπλε και άσπρο εξοπλισμό από την κορυφή ως τα νύχια, χαιρετίζει τα μοδάτα σχέδια των ρολογιών στα οποία κάνει προπόνηση στο τρέξιμο. Είναι σε πολύ καλή φόρμα και ξέρει ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει όταν μετράτε τα λεπτά για τα πολυάσχολα παιδιά
Στη Flak αρέσει να κρατά τον αδερφό της σε καλό δρόμο, υπενθυμίζοντάς του συνεχώς ότι τα 60 λεπτά συνθέτουν μια ώρα. Μερικές φορές θεωρεί παράξενο ότι η ώρα για ύπνο φαίνεται να έρχεται πιο γρήγορα από μια μπισκοτο-συνάντηση με φίλους, όταν και τα δύο απέχουν μία ώρα. Αλλά ξέρει ότι ένα ελβετικό ρολόι Flik Flak λέει πάντα την αλήθεια. Προσπαθεί να είναι υπομονετική και περιμένει τον αδελφό της να κάνει 60 βήματα προτού να πηδήσει προς τα εμπρός, παρόλο που συχνά μπαίνει στον πειρασμό να παίξει με το skateboard της για να γεμίσει το χρόνο. Το φλογερό κόκκινο φόρεμά της δείχνει την αγάπη της για δράση και συχνά θα τη βρείτε στο πάρκο να δοκιμάζει μερικά ακροβατικά ή μία νέα γεύση παγωτό. Είναι τόσο επίμονη όσο το ρολόι που έχει για σπίτι και ξέρει ακριβώς τι θέλει - να διδάξει σε παιδιά σε όλο τον κόσμο να λένε την ώρα διασκεδάζοντας. 
Flik Flak time learning.


Χαρακτηριστικά των Flik Flak:

Αντικραδασμικά: Ο μηχανισμός ρολογιού «ελβετικής κατασκευής» είναι ασφαλισμένος μέσα σε μια ανθεκτική πλαστική κάσα και τοποθετημένος στο πίσω μέρος μίας προστατευτικής πρόσοψης με δυνατότητα γυαλίσματος.
Αδιάβροχα μέχρι 3 bar: Τα ρολόγια Flik Flak είναι αδιάβροχα μέχρι 3 bar, οπότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να αποφύγετε το ντους! Τα παιδιά μπορούν φυσικά να κολυμπήσουν και να πλατσουρίσουν στο νερό!
Ρολόγια ελβετικής κατασκευής: Αυτό το ρολόι Flik Flak είναι ελβετικής κατασκευής. Η «ισχύς του» προέρχεται από τον ελβετικό μηχανισμό quartz.
Πλένονται στο πλυντήριο στους 40°C: Τα Flik Flak είναι τα μοναδικά ρολόγια για παιδιά που αντέχουν σε έναν κανονικό κύκλο στους 40°C. Απλά βάλτε τα σε μία κάλτσα και είναι έτοιμα.
Ασφαλή: Η Flik Flak γνωρίζει πόσο πολύτιμο είναι το παιδικό δέρμα. Γι' αυτό αρνούμαστε να χρησιμοποιήσουμε χημικές ουσίες που θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνες για την υγεία.

Κατασκευασμένα στην Ελβετία.

Κάθε παιδικό ρολόι Flik Flak είναι ελβετικής κατασκευής και πληροί τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας, μέχρι και την ακριβή κίνηση του μηχανισμού quartz που το κάνει να χτυπάει. Δεν είμαστε ποτέ πολύ μικροί για να μάθουμε να είμαστε στην ώρα μας! Τα παιδικά ρολόγια Flik Flak κατασκευάζονται στην ελβετική ΕΤΑ, μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις ωρολογοποιίας του ομίλου Swatch. Κάθε ολοκληρωμένο κομμάτι φέρει με περηφάνια το σήμα ποιότητας ETA. Στοιχεία αντοχής αποτελούν οι ανθεκτικές πλαστικές κάσες, οι πλαστικοί κρύσταλλοι με δυνατότητα γυαλίσματος, η αδιαβροχότητα και η αντοχή στους κραδασμούς που εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα σε κάθε είδους περιπέτεια σε παιδικές χαρές και πέρα από αυτές.

Μέλη μιας μεγάλης οικογένειας.

Ως εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Swatch, η Flik Flak είναι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Ο όμιλος Swatch αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία ρολογιών στον κόσμο, καθοδηγούμενος από το έντονο πάθος για τη δημιουργία μοντέρνων και κλασικών ρολογιών υψηλής ποιότητας, αντιπροσωπευτικών της ελβετικής παράδοσης στην κατασκευή ρολογιών. Οι μεγαλύτερες μάρκες ρολογιών στον κόσμο ανήκουν στον όμιλο Swatch, όπως οι Breguet, Harry Winston, Blancpain, Glashütte Original, Jaquet Droz, Léon Hatot, Omega, Longines, Rado, Union Glashütte, Tissot, Balmain, Certina, Mido, Hamilton, Calvin Klein ρολόγια + κοσμήματα, Swatch και Flik Flak.
Flak time learning.



Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε παρακάτω:




Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου