Περιμένοντας τα Χριστούγεννα


Για όλους εμάς που δεν προνοήσαμε να ετοιμάσουμε ημερολόγιο αντιστροφής μέτρησης για τα Χριστούγεννα με τα παιδιά μας, οι εκδόσεις Μίνωας έχουν φροντίσει.
ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης Χριστουγέννων

«Περιμένοντας τα Χριστούγεννα» της Ναταλί Λεκάγι, σε εικονογράφηση της Κλερ Λε Μεγ και μεταγραφή της Κωνσταντίνας Αρμενιάκου από τις εκδόσεις Μίνωας. Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που χρησιμεύει σαν ημερολόγιο - κυνήγι θησαυρού ως τις ημέρες των Χριστουγέννων, αλλά και ταυτόχρονα ένα ημερολόγιο που διαβάζεται πολύ ευχάριστα κάθε μέρα ξεχωριστά, περιμένοντας τα Χριστούγεννα!

Σε αυτό το βιβλίο με τα πολλά διαδραστικά παράθυρα, τους γρίφους, ακόμα και τις συνταγές για γλυκό, θα βρούμε πολύ όμορφες λύσεις για να περάσουμε δημιουργικά μαζί με τα παιδιά, χωρίς να δημιουργείται ανυπομονησία παρά μία γλυκιά προσμονή. Περιέχει πληροφορίες για γιορτινά έθιμα, ιδέες για χριστουγεννιάτικες κατασκευές, συμβουλές για ομαλή επίλυση δύσκολων καταστάσεων! Οι μικροί μαθαίνουν και οι μεγάλοι ξαναγίνονται παιδιά μαζί με την Βιολέτα και τον Πέτρο, μέσα από το κυνήγι των θησαυρών των Χριστουγέννων, όπως συμβουλεύει η γιαγιά Νανά.

Προτείνεται για ηλικίες 3+



Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου