Ο γάτος των Χριστουγέννων.


Στον Βόρειο Πόλο ζούσε ένας γάτος, ο Αφράτος, που ‘ταν χαδιάρης, φουντωτός, του Άϊ-Βασίλη ο γάτος!
Ο γάτος που έσωσε τα Χριστούγεννα.


«Ο γάτος των Χριστουγέννων». Ένα βιβλίο από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο σε υπέροχα κείμενα της Λούσι Ρόουλαντ και μαγική εικονογράφηση της Πόλα Μπόουλς. Με καταπληκτική έμμετρη απόδοση της Μάρως Ταυρή!

Ο γλυκούλης γάτος ο Αφράτος ήταν και υπναράς. Μπορούσε να κοιμηθεί οπουδήποτε βολευόταν. Ήθελε όμως να γίνει και βοηθός του Άϊ Βασίλη. Αλλά ο ύπνος δεν τον άφηνε να τα καταφέρει!

Αυτήν την παραμονή των Χριστουγέννων όμως θα συνέβαινε κάτι εντυπωσιακό. Ο γάτος ο Αφράτος θα κατάφερνε να σώσει τα Χριστούγεννα. Πώς; Μα φυσικά με την γενναιότητα του. Και λίγο από τύχη!

Ένα πολύ γλυκό βιβλίο που μιλάει για τον ηρωισμό που κρύβει ο κάθε ένας μέσα του. Μπορεί να φαινόμαστε αδύναμοι, μπορεί να μην τολμάμε να δράσουμε ή να πάρουμε αποφάσεις εύκολα, όταν όμως οι περιστάσεις το απαιτούν, όλοι μπορούμε να βγάλουμε τον ήρωα που κρύβουμε μέσα μας. Αρκεί να έχουμε πολύ μεγάλη αγάπη για τους γύρω μας.

Το βρίσκεται στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.


Προτείνεται για ηλικίες από τριών ετών.


Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου