«ΒΟΥΤΥΡΟ» ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ




Ένας ακόμα υπέροχος μήνας είναι παρελθόν κι έχουμε να κρατάμε μόνο τις όμορφες αναμνήσεις! Βγήκαμε στην εξοχή, παίξαμε στα χώματα, πετάξαμε πετρούλες στη θάλασσα, τρέξαμε και σκαρφαλώσαμε παντού! Δεν έλειψαν όμως τα μικροατυχήματα, που υπό άλλες συνθήκες, ίσως μας χαλούσαν τη διάθεση αλλά και την ομορφάδα μας! Βλέπε καρούμπαλα, γρατζουνιές και μελανιές. Ευτυχώς μας αρέσει να παίζουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες και περνάει το ατύχημα δημιουργικά.

Ένα απίστευτο προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το φαρμακείο του σπιτιού αλλά και την τσάντα μου είναι το FIRST AID BUTTER της FREZYDERM. Ένα απαλό gel που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά χτυπήματα, εκχυμώσεις και μώλωπες σε ολόκληρο το πρόσωπο και σώμα του παιδιού.
Από το site του προϊόντος: «Πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα, πολυσακχαρίδια και φλαβονοειδή, τα οποία έχουν θεραπευτικές και ανακουφιστικές ιδιότητες. Έχει παυσίπονη δράση για άμεση ανακούφιση με φυσικό τρόπο, μειώνει τα οιδήματα, καταπραΰνει τις φλεγμονές, προστατεύει από τη δημιουργία μελανιάς και ενισχύει τη μικροκυκλοφορία.
Ασφαλές σε περίπτωση κατάποσης.» FIRST AID BUTTER
Με την άμεση χρήση στο σημείο του χτυπήματος, μειώνεται κατά πολύ η πιθανότητα να εμφανιστεί καρουμπαλάκι ή μελανίτσα! Απαιτείται μικρή ποσότητα του προϊόντος. Μυρίζει ευχάριστα και δεν φαίνεται καθώς απορροφάται πολύ γρήγορα.
Αγαπημένο προϊόν, που σας συστήνω ανεπιφύλακτα!

Το κείμενο δεν είναι χορηγούμενο.





Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου