Λούνα. Μου αρέσει πολύ το ποδήλατο.


Τη Λούνα το κουτάβι που της άρεσε να παίζει με την μπάλα τη θυμάστε; Είχα παρουσιάσει το βιβλίο «Λούνα. Μου αρέσει πολύ να παίζω μπάλα» σε παλαιότερη ανάρτηση.
ποδήλατο κουτάβι

Στο νέο βιβλίο της σειράς Λούνα από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, συναντάμε τη γλυκιά και πανέξυπνη σκυλίτσα να ανακαλύπτει το ποδήλατο. «Λούνα. Μου αρέσει πολύ το ποδήλατο» των Λήδα Βαρβαρούση και Agnes Verboven, είναι ο νέος τίτλος της σειράς, με πρωταγωνίστρια την πανέξυπνη και λίγο πονηρούτσικη μικρή Λούνα.

Σε αυτό το βιβλίο η Λούνα παίζει με τα παιχνίδια της και περνά όμορφα την ημέρα της. Ξαφνικά βλέπει τον φίλο της Λίο πάνω στο ολοκαίνουριο, αστραφτερό, κατακόκκινο ποδήλατο του! Ω πόσο όμορφο! Η Λούνα θέλει να ανεβεί κι αυτή να κάνει βόλτα με το ποδήλατο, αλλά ο Λίο δεν την αφήνει. Η Λούνα προσπαθεί να βρει τρόπους για να τον πείσει να της το παραχωρήσει λιγάκι, χωρίς δυστυχώς να έχει κανένα αποτέλεσμα.

Και τότε το πανέξυπνο μυαλουδάκι της σκαρφίζεται τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Έναν τρόπο με τον οποίο και ο Λίο θα μείνει απασχολημένος, αλλά και η Λούνα θα κάνει βόλτες με το υπέροχο, κατακόκκινο ποδήλατο.

Όταν υπάρχει καλή πρόθεση, η φιλία πάντα κερδίζει. Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με τους φίλους μας, όταν υπάρχει συνεργασία. Τον τρόπο θα τον διαβάσετε στο υπέροχο αυτό βιβλίο.

Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.

Προτείνεται για ηλικίες 2+



Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου