Εκεί όπου ζουν τα όνειρα.

Follow my blog with Bloglovin

Κάθε νέα χρονιά σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα, νέους στόχους, νέα όνειρα για το μέλλον. Γεμίζουμε την ψυχή μας με προσδοκίες και σκεφτόμαστε τρόπους για να τις κατακτήσουμε. Τα καταφέρνουμε όμως; Τι συμβαίνει και πολλές φορές δεν έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε;
πραγματοποίηση ονείρων αποτυχία στόχων

Το ήξερες ότι και τα όνειρα χρειάζονται την προσοχή μας; Τι συμβαίνει όταν σταματάμε να τα προσέχουμε και να ασχολούμαστε μαζί τους;

Στο βιβλίο «Εκεί όπου ζουν τα όνειρα» του Jonas Ribeiro από τις εκδόσεις Άγκυρα, μαθαίνουμε ότι τα όνειρα μπορούν και να μας αφήσουν. Μπορεί να έχουμε πολλές σκέψεις και μεγάλες επιθυμίες για πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, ακόμη κι αν αυτό είναι κάτι απόλυτα τρελό. Όταν όμως θάψουμε το όνειρο βαθιά μέσα μας, όταν δεν προσπαθήσουμε να το ακολουθήσουμε, τότε το όνειρο θα φύγει. Τα όνειρα ψάχνουν να βρουν τους ανθρώπους που θα τα διεκδικήσουν, τους ανθρώπους που θα προσπαθήσουν να τα πραγματοποιήσουν.

Έτσι έγινε σε κάποια πολιτεία, όταν οι πολυάσχολοι κάτοικοι της ξέχασαν τα όνειρα που είχαν κάνει κάποτε. Τα όνειρα πληγώθηκαν και έφυγαν από τους ανθρώπους τους. Άλλα παρέμειναν στην πόλη, άλλα έφυγαν μακριά από εκεί, βρήκαν άλλους προορισμούς, άλλους ανθρώπους. Όλα όμως έκαναν νέα αρχή, ξεκίνησαν και πάλι να ζουν και να κάνουν κάποιους νέους ανθρώπους ευτυχισμένους.

Εύχομαι φέτος να γίνετε ένας από αυτούς τους ανθρώπους με τα νέα όνειρα, που παίρνουν ζωή κι όχι από τους ανθρώπους που θάβουν τα όνειρα βαθιά στην ψυχή τους, θέτοντας άλλες προτεραιότητες.

Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.

Προτείνεται για ηλικίες από 6 ετών.



Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων χωρίς την άδεια της συγγραφέως ή/και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου