Ο δεύτερος ουρανός. Μια αισιόδοξη ιστορία.


Ένας στόχος χωρίς σχέδιο είναι απλά μια ευχή. Και όταν δεν παλεύουμε να τον πραγματοποιήσουμε τότε παραμένει όνειρο.
Μια αισιόδοξη ιστορία για τη δύναμη που κρύβουμε.

Ο Γκίλμπερτ είναι ένας μικρός πιγκουίνος, ο οποίος μόλις έχει αντικρίσει τον κόσμο. Από την πρώτη στιγμή όμως ονειρεύεται ότι θέλει να πετάξει στον ουρανό, να βρεθεί ανάμεσα στα αστέρια και κάνει τα πάντα για να το κατορθώσει.

Δυστυχώς η φύση του δεν τον ευνοεί, γιατί όπως ξέρουμε οι πιγκουίνοι δεν πετάνε. Δεν πετάνε όμως στον ουρανό! Υπάρχει ένας απέραντος κόσμος κάπου αλλού και καλείται να τον ανακαλύψει πετώντας!

«Ο δεύτερος ουρανός» σε κείμενο του Patrick Guest και εικονογράφηση του Jonathan Bentley, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο είναι ένα πολύ γλυκό βιβλίο που μας παρουσιάζει πως αν υπάρχει θέληση όλα είναι εφικτά. Υπάρχει πάντα ένας τρόπος για να κατακτήσουμε αυτό που επιθυμούμε. Έστω κι αν φαινομενικά δεν είναι ο συνηθισμένος.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που μιλάει για την δύναμη της θέλησης, για το μεγαλείο της ψυχής μας. Το πόσο έχουμε ανοιχτά τα μάτια μας και την καρδιά μας, για να αγκαλιάσουμε αυτό που καταφέρνουμε. Καθώς οι πιγκουίνοι μπορεί να μην πετάνε στην πραγματικότητα. Η καρδιά και η ψυχή τους όμως ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους, σε άλλους ουρανούς.

Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.

Προτείνετε για ηλικίες από τεσσάρων ετών.


Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου