Πώς βρήκα τα κατάλληλα παιχνίδια για τα παιδιά μου.


Παρατηρώντας πιο ήρεμα τα παιδιά μου τις ημέρες που είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι λόγω πανδημίας, συνειδητοποίησα πόσο πολύ έχουν αλλάξει αναφορικά με τις επιλογές τους στο παιχνίδι.

to kopeli

Παλιότερα ζητούσαν να παίζουν κάποιο παιχνίδι πάντα με την παρουσία ενός μεγαλύτερου, συνήθως της μαμάς ή του μπαμπά. Τις τελευταίες ημέρες όμως βλέπω μια πολύ σημαντική αλλαγή. Την ανάγκη να παίξουν με το μυαλό τους. Να αγωνιστούν προκειμένου να καταφέρουν κάτι μόνοι τους χωρίς σημαντικές υποδείξεις από κάποιον μεγαλύτερο.

Συνήθως το συμβολικό παιχνίδι ή το παιχνίδι ρόλων ήταν η πρώτη επιλογή για αυτά. Μια παιδική κουζίνα, ένας πάγκος εργαλείων, οι κούκλες και τα αυτοκίνητα, ακόμα και οι κατασκευές με τα τουβλάκια ήταν τα παιχνίδια που τα απασχολούσαν αρκετή ώρα χωρίς να χρειάζονται «οδηγίες».

to kopeli

Πλέον όμως η ανάγκη τους για δημιουργικό παιχνίδι είναι μεγαλύτερη. Θέλουν να ασχοληθούν με κάποιο παιχνίδι, να επενδύσουν τον χρόνο τους σε κάτι, του οποίου το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και κατανοητό.

Αρχικά επιλέξαμε αντικείμενα ή παιχνίδια που υπήρχαν στο σπίτι, χωρίς αυτό να τα ικανοποιεί. Ήταν ήδη οικεία και δεν τους προκαλούσαν το ενδιαφέρον να δημιουργήσουν. Κάνοντας μια έρευνα για παιχνίδια ειδικών δεξιοτήτων έπεσα πάνω στο κατάστημα «Το κοπέλι» www.tokopeli.gr

to kopeli

Αρχικά να πω πως εντυπωσιάστηκα από μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών από εξαιρετικά αξιόλογες εταιρείες. Η ταξινόμηση των παιχνιδιών γίνεται με βάση το είδος του παιχνιδιού, ενώ υπάρχουν υποκατηγορίες αλλά και η δυνατότητα για επιλογή ηλικιακής ομάδας. Υπάρχει άρτια και πλήρης περιγραφή του παιχνιδιού. Εμφανίζονται τα οφέλη από την ενασχόληση του παιδιού με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ένα σύνολο επιλογών και πληροφοριών σε ένα εύκολο στη χρήση ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι η εξυπηρέτηση που δέχτηκα από τους ιδιοκτήτες του καταστήματος. Με υπομονή και καθοδήγηση με βοήθησαν να καταλήξω να βρω αυτό που έψαχνα. Η αγάπη τους για αυτό που κάνουν είναι ολοφάνερη.

“Το Κοπέλι” είναι ένα νέο online κατάστημα παιδικών παιχνιδιών www.tokopeli.gr με βάση τα Χανιά της Κρήτης.

Το Κοπέλι δημιουργήθηκε με διάθεση και χαμόγελο από μια μαθηματικό και έναν φυσικό με γνώμονα την αγάπη για τα παιδιά και το καλό παιχνίδι!

Αξίζει να κάνετε μια ιντερνετική βόλτα στο www.tokopeli.gr και θα εντυπωσιαστείτε με τα πρωτότυπα και ιδιαίτερα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους. Παιχνίδια για βρέφη, δημιουργικά παιχνίδια, ξύλινα παιχνίδια, παιχνίδια ειδικών δεξιοτήτων, παιχνίδια εξωτερικού χώρου και πολλά άλλα!!!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους  μέσω των social media, με email ή και τηλεφωνικά.

Μπορείτε επίσης να  ακολουθήσετε to kopeli και στις σελίδες τους στα social media έτσι ώστε να ενημερώνεστε με όλα τα νέα, προσφορές καθώς και για τους διαγωνισμούς που διοργανώνουν.
Website : www.tokopeli.gr
Email : info@tokopeli.gr
Tel. : 2821058355
Facebook :  tokopeligr
Instagram : tokopeligr

to kopeli

Αξίζει πραγματικά να χαρίσετε στα παιδιά σας ή να κάνετε τα δώρα σας από το κατάστημα αυτό.




Δεν επιτρέπεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων, χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου