Πεντάλεπτες ιστορίες για καληνύχτα


Ο Πάκι το παπάκι δεν θέλει καθόλου να κάνει μπάνιο κι ονειρεύεται μια χώρα όπου δεν πλένεται κανείς! Υπάρχει άραγε; Η Αλίκη δεν λέει ποτέ ψέματα! Ζει μια ζωή γεμάτη περιπέτειες... ή δικαιολογίες! Ο Κανέλος και η Ρόζα αγάπησαν ο ένας τον άλλο, μέσα από φωτεινά σήματα που εξέπεμπαν οι φάροι τους! Τόσο ρομαντικό!
Goodnight stories

Αυτές κι άλλες ακόμα πεντάλεπτες ιστορίες θα διαβάσετε στο βιβλίο «Πεντάλεπτες ιστορίες για καληνύχτα» από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Δέκα ευφάνταστες ιστορίες που θα ακονίσουν την φαντασία των παιδιών και θα τα ακολουθήσουν στον ύπνο τους, προκειμένου να έχουν υπέροχα όνειρα!

Στην Χριστουγεννιάτικη ανάρτηση μου για τις «Πεντάλεπτες ιστορίες για τα Χριστούγεννα», ένα βιβλίο της ίδιας σειράς από τις εκδόσεις Ψυχογιός, απολαύσαμε δέκα υπέροχες ιστορίες, εμπνευσμένες από τη χαρά των γιορτών, γεμάτες έξυπνα κείμενα και χαρούμενες εικόνες.

Σε αυτό το βιβλίο, συναντάμε δέκα πολύ όμορφα γραμμένες σύντομες ιστορίες. Μικρές αλληγορικές ιστορίες μέσα σχεδόν από την καθημερινότητα. Μέσα από τα παραδείγματα τους, τα παιδιά μπορούν να αντιμετωπίσουν φόβους, να αισθανθούν καλύτερα με την καθημερινότητα τους, να τονώσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Μπορείτε να το αποκτήσετε από το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.

Προτείνεται για ηλικίες από 2 ετών.




Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου