Παιχνίδι ρόλων με την Πέππα Γουρουνίτσα: Peppa Pig Σετ Παιχνιδιού Σχολείο.


Η προ-εορταστική περίοδος έχει κάνει δειλά την εμφάνιση της και έχει αρχίσει η αναζήτηση του κατάλληλου δώρου για τα παιδιά, τα ανίψια ή τα βαφτιστήρια μας! Όχι γιατί δεν βρίσκει κανείς τι να αγοράσει, αλλά επειδή η επιλογή είναι δύσκολη ανάμεσα σε τόσο αξιόλογα παιχνίδια, εκπαιδευτικά, ψυχαγωγικά, ρόλων κλπ.
 Peppa Pig School Play Set



Για εμάς μπορώ να πω πως ο κύκλος των δώρων άνοιξε νωρίς και πολύ ευχάριστα, με ένα καινούριο σετ παιχνιδιού κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μας: Peppa Pig Σετ Παιχνιδιού Σχολείο. Η λατρεία των παιδιών μου για την Πέππα τους τελευταίους μήνες είναι μεγάλη! Τα βιβλία με τη μικρή Γουρουνίτσα διαβάζονται επανειλημμένα μέσα στην ημέρα και τα επεισόδια της σειράς είναι η γλυκιά προσμονή του Σαββατοκύριακου. Επομένως το ξετύλιγμα του δώρου που μας χάρισε η εταιρεία Giochi Preziosi ολοκληρώθηκε με χαρούμενες φωνές και φανταστικές ιστορίες με τους αγαπημένους ήρωες-μαθητές! Σε αυτό βοήθησε και η μεγάλη αγάπη τους για το σχολείο τους.
Peppa Pig School Play Set

Το παιχνίδι αυτό έρχεται σε πολύ πρακτική μορφή! Πρόκειται για τη σχολική αίθουσα της Πέππα, που ανοίγει και κλείνει μετατρέποντας την σε βαλιτσάκι με χερούλι μεταφοράς. Περιέχει τις φιγούρες της Πέππα με σχολική ποδιά, της φίλης της Ζωής Ζέβρα και της δασκάλας Μαντάμ Γαζέλα. Διαθέτει όμορφα έπιπλα και τα απαραίτητα αξεσουάρ μιας σχολικής τάξης, όπως τα θρανία, η έδρα της δασκάλας, ο σχολικός πίνακας και η βιβλιοθήκη. Το πιο διασκεδαστικό όμως, τουλάχιστον για τα δικά μου παιδιά, είναι το κουδουνάκι στην σκεπή! Ένα κουμπάκι που τρελαίνονται να πατάνε και να ακούν τον γλυκό ήχο από ένα σχολικό καμπανάκι.
Peppa Pig School Play Set

Με αυτό το παιχνίδι μπορεί το παιδί να περάσει αρκετή ώρα ευχάριστα πλάθοντας ιστορίες. Παίζοντας μαζί του καταφέρνει να αναπτύξει τη δημιουργικότητα του, να συνδεθεί με άλλα άτομα εμπλουτίζοντας τα βιώματα του και να ενισχύσει ταυτόχρονα την αυτοπεποίθηση του. Ένα παιχνίδι ρόλων έχει να προσφέρει τόσο πολλά! Μαζί με τη διασκέδαση, η χρήση της φαντασίας στο παιχνίδι προάγει τις επιδόσεις στο σχολείο κι επιπλέον βοηθά στο να αναπτύξουν μια ισχυρή προσέγγιση επίλυσης προβλημάτων κατά την αντιμετώπιση θεμάτων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υποδύονται χαρακτήρες που δρουν στην πραγματική ζωή.
Peppa Pig School Play Set

Αναλογιζόμενοι λοιπόν τα οφέλη ενός παιχνιδιού ρόλων, σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα κατασκευής, αλλά και το πολύ φιλικό περιβάλλον που προσφέρει το παιχνίδι αυτό, εύχομαι να αποτελέσει μια πολύ δυνατή πρόταση για τις εορταστικές σας αγορές αυτά τα Χριστούγεννα!

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι αυτό θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας.



Δεν επιτρέπεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων, χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου