Ανακαλύπτω τις πόλεις του κόσμου


«Ανακαλύπτω τις πόλεις του κόσμου». Ένας παιδικός-και όχι μόνο-ταξιδιωτικός άτλαντας, από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Τι να πρωτοπεί κανείς γι’ αυτό το καταπληκτικό βιβλίο; Ένα πολύ ιδιαίτερο λογοτεχνικό βιβλίο, γραμμένο με τον τρόπο που θα παρουσιάζονταν ένας πλήρης τουριστικός οδηγός. Σε αυτό το βιβλίο μαθαίνουμε για τις πιο σημαντικές πόλεις του κόσμου, μας δίνονται γεωγραφικές και πολιτιστικές πληροφορίες για τις πόλεις αυτές, καθώς και τα πιο σημαντικά τουριστικά μέρη που αξίζει να επισκεφτούμε.
Ταξιδιωτικός άτλαντας για παιδιά

Η ξενάγηση αρχίζει από την Αμερικανική ήπειρο, Βόρεια και Νότια Αμερική, συνεχίζει με την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία. Μεταξύ άλλων μας παρέχονται σύντομες ιστορικές πληροφορίες για τις μεγάλες πόλεις των ηπείρων αυτών. Περιέχει επίσης πολύ σημαντικές πληροφορίες για επισκέψιμα σημεία, τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά, όσο τα περισσότερα τουριστικά αξιοθέατα που ήδη προβάλλονται.

Ο τρόπος που παρουσιάζονται όλες αυτές οι πληροφορίες είναι γραφικός και πάρα πολύ φιλικός για ένα μικρό παιδί. Προκαλεί το ενδιαφέρον και την περιέργεια των παιδιών να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για τις πόλεις αυτές. Η εικονογράφηση είναι ζωηρή, γλαφυρή και πολύ ευκολονόητη από τα παιδιά.

Το βιβλίο αυτό είναι ιδανικό για μικρούς ταξιδευτές, για τους μελλοντικούς πολίτες του κόσμου, αλλά και για όλους εκείνους, μικρούς και μεγάλους, που θέλουν να ταξιδεύουν με το μυαλό τους στα πέρατα της γης. Ίσως κάποια από αυτά τα ταξίδια δεν πραγματοποιηθούν ποτέ. Ίσως πάλι να αποτελέσει κίνητρο, για να αγαπήσει κανείς το ταξίδι από την παιδική ηλικία.

Τα ταξίδια μας γεμίζουν εμπειρίες, αναμνήσεις και εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας. Γνωρίζοντας τα διάφορα μέρη του κόσμου διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση και διαμορφώνουμε πιο ποιοτικά τον χαρακτήρα μας.

Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.

Προτείνεται για ηλικίες 6+


Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου