Μαγειρεύω εποχές. Ένα αληθινό βιβλίο μαγειρικής.


Η χαρά που αισθάνθηκα ανοίγοντας το e-mail με την πρόσκληση για την παρουσίαση του βιβλίου από την Γωγώ Παπαδιονυσίου ήταν ανείπωτη. Ήταν ένα αίσθημα πλήρωσης, το γεγονός ότι θα γνωρίσω από κοντά μία γυναίκα που παρακολουθώ εδώ και χρόνια. Η έκδοση του πρώτου της βιβλίου αποτέλεσε για εμένα την τέλεια ευκαιρία.
ΜαμαΤσιτα βιβλίο



Ποια είναι όμως η Γωγώ Παπαδιονυσίου; Αν μήπως σας έλεγα η Mama-Tsita θα καταλαβαίνετε καλύτερα σε ποιαν αναφέρομαι; Ναι είναι γεγονός, η Mama-Tsita εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο, «Μαγειρεύω εποχές» από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, το οποίο είναι εξαιρετικό, αληθινό και πολύ μαμαδίστικο. Οι συνταγές της δεν περιέχουν επαγγελματικές εκτελέσεις, τα υλικά αναγράφονται όλα, όσα χρησιμοποιούνται στη συνταγή, χωρίς μυστικά και χωρίς υπερβολές.
Η πορεία που έχει διαγράψει η Γωγώ είναι πολύ εντυπωσιακή. Ξεκίνησε από τον χώρο της οικονομίας, μπλέχτηκε με τα χρηματιστήρια της Γερμανίας, αλλά η μαγειρική και η μητρότητα ήταν αυτά τα στοιχεία που την οδήγησαν να ασχοληθεί περισσότερο επαγγελματικά αλλά γεμάτη αγάπη με την κουζίνα. Οι μεγάλες συνεργασίες σε τηλεοπτικές εκπομπές ήταν αυτές που την έβαλαν στα σπίτια μας. Το blog της σε μία εποχή που οι παρουσίες των blog ήταν ελάχιστες, ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή.
ΜαμαΤσίτα βιβλίο
Στο βιβλίο «Μαγειρεύω εποχές» από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο μας παρουσιάζει συνταγές δικές της δοκιμασμένες, εύκολες στην εκτέλεση από μία μαμά για όλες εμάς τις μαμάδες. Οι φωτογραφίες άλλωστε είναι όλες δικές της, τραβηγμένες και από το κινητό της τηλέφωνο. Όλο το βιβλίο είναι δικό της, είναι η ψυχή της, το όνειρο της.
ΜαμαΤσίτα βιβλίο
Τι να ξεχωρίσει πρώτα κανείς; Το κοκκινιστό της λατρεμένης της μητέρας; Το pancake γίγας με μήλα στο φούρνο; Τις μπριζόλες με πορτοκάλι; Την σαλάτα ταμπουλέ με παντζάρια; Αυτά και πολλές-πολλές ακόμα συνταγές που με έχουν εντυπωσιάσει, υπάρχουν μέσα σε αυτό το βιβλίο. Χωρισμένες ανά εποχή, ώστε να γίνεται πιο σωστή χρήση των προϊόντων που μας προσφέρει η φύση.
ΜαμαΤσίτα βιβλίο
Ανάμεσα στις υπέροχες συνταγές έχει πολύ έξυπνα τοποθετημένα μικρά κείμενα, που περιγράφουν αναμνήσεις με την οικογένειά της, όνειρα της, ακόμα και μικρά μυστικά. Είναι αυτά τα κάνουν το βιβλίο σαν ένα προσωπικό ημερολόγιο της συγγραφέως. Το λατρεμένο της blog τυπωμένο σε σελίδες.

Καλοτάξιδο να είναι γλυκιά μας Mama-Tsita!

Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.



Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου