Καληνύχτα λιονταράκι, καληνύχτα αρκουδάκι. Βιβλία με μαγικό φακό.


Δύο εξαιρετικά βιβλία για καληνύχτα από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο ήρθαν στα χέρια μας. Δύο βιβλία του Joshua George, που πέρα από την ηρεμία και τη χαλάρωση που προσφέρουν με την υπέροχη εικονογράφηση και τον έμμετρο στίχο τους, προκαλούν το ενδιαφέρον του παιδιού για εξερεύνηση και μάθηση.
Βιβλία με μαγικό φακό.


«Καληνύχτα, λιονταράκι» και «Καληνύχτα, αρκουδάκι». Μαζί με τον μαγικό φακό που συνοδεύει το κάθε βιβλίο, το παιδί καλείται να βρει αυτά τα ζωάκια-φιλαράκια που κρύβονται στη φύση. Ήρθε η ώρα όμως να κοιμηθούν και πρέπει να αφήσουν το παιχνίδι τους και να κουρνιάσουν στη φωλίτσα τους. Θα τα ανακαλύψει με τον φακό και θα τα καληνυχτίσει.
Βιβλία με μαγικό φακό.

Δύο πολύ γλυκά βιβλία που μας συστήνουν σε δύο διαφορετικούς κόσμους. Τον κόσμο του αρκούδου στο δάσος και του λιονταριού στην Αφρικανική σαβάνα. Σε κάθε γεωγραφική περιοχή κατοικούν πολύ διαφορετικές ομάδες ζώων. Το παιδί θα τα ανακαλύψει. Επιπλέον, στο κάθε βιβλίο το παιδί θα μάθει ότι ακόμα και στην ίδια περιοχή τα ζώα έχουν πολύ διαφορετικές συνήθειες.
Βιβλία με μαγικό φακό.

Θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων:

Προτείνεται για ηλικίες 3+




Δεν επιτέπεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων, χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου