Record. Πλαστελίνη από ανθρώπινα χέρια για ανθρώπινα χέρια.


Ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών είναι η πλαστελίνη. Η πλαστελίνη έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές παιδιών, αναπτύσσοντας την δημιουργικότητα και προσφέροντας ατελείωτες ώρες χαράς.
Record. Πλαστελίνη από ανθρώπινα χέρια για ανθρώπινα χέρια.


Το πρώτο πράγμα που κοιτάζει κάποιος για την αγορά αυτού του υλικού είναι η τοξικότητα, προκειμένου να μην ανησυχούμε όταν τα μικρά παιδιά βάζουν τα χεράκια τους στο στόμα.. Είναι πολύ σημαντικό η πλαστελίνη να μην είναι φτιαγμένη από τοξικά υλικά που μπορούν να αποδειχθούν βλαβερά για την υγεία των μικρών παιδιών.

Η εταιρεία Record από το 1952 κατασκευάζει υψηλής ποιότητας χειροποίητη πλαστελίνη καθώς και μία μεγάλη ακόμη γκάμα προϊόντων δημιουργικής απασχόλησης για τα μικρά παιδιά μας, αλλά και για ενήλικες και επαγγελματίες.
Record. Πλαστελίνη από ανθρώπινα χέρια για ανθρώπινα χέρια.

Πρόκειται για την παλαιότερη και μοναδική ελληνική εταιρεία κατασκευής πλαστελίνης. Τα προϊόντα της είναι 100% χειροποίητα και μη τοξικά, χωρίς παρουσία γλουτένης. Το σύνθημα τους είναι «από ανθρώπινα χέρια για ανθρώπινα χέρια». Αυτό αποδεικνύει τον τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση προς τον τελικό καταναλωτή.

Κάτι ακόμη πολύ θετικό για την εταιρεία Record είναι ο σεβασμός προς το περιβάλλον. Οι αρχές που ακολουθούν για την κατασκευή των προϊόντων τους είναι: 
•η ελαχιστοποίηση των αποβλήτων με χρήση υλικών φιλικών προς το περιβάλλον, 
•η επαναχρησιμοποίηση των άχρηστων υλικών, 
•η ορθή ανακύκλωση των υλικών που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Όλα τα υλικά συσκευασίας είναι επίσης 100% ανακυκλώσιμα.

Για περισσότερα από 67 χρόνια η φιλοσοφία της εταιρείας Record είναι η ανάπτυξη των κινητικών και πνευματικών δεξιοτήτων των παιδιών, μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων δημιουργικής απασχόλησης. Το βασικό προϊόν της εταιρείας είναι η κλασική οικολογική πλαστελίνη σε "κεραμίδια" με διάφορα χρώματα και συσκευασίες. Επιπλέον, μοναδικά χειροποίητα προϊόντα που απευθύνονται σε ενήλικες αλλά και επαγγελματίες, όπως ο γύψος σε διάφορα χρώματα και διαβαθμίσεις σκληρότητας, το κερί σφραγίσματος (βουλοκέρι) και η επαγγελματική πλαστελίνη.
Record. Πλαστελίνη από ανθρώπινα χέρια για ανθρώπινα χέρια.

Τέλος, ένα καινοτόμο σετ έρχεται να προστεθεί στην μεγάλη λίστα των προϊόντων της εταιρείας. Οι κασετίνες με έργα τέχνης, ποικιλία "κεραμιδίων" πλαστελίνης, εργαλείων χειροτεχνίας, έλαια και υλικά σταθεροποίησης. Με αυτές τις κασετίνες μπορείτε να κατασκευάσετε πάνω στα διαγράμματα που παρέχονται έργα τέχνης και να διακοσμήσετε το χώρο σας.
Record. Πλαστελίνη από ανθρώπινα χέρια για ανθρώπινα χέρια.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με τις λατρεμένες μας πλαστελίνες θα περάσουμε απίστευτες χαρούμενες οικογενειακές στιγμές, οι μεγάλοι θα θυμηθούμε και πάλι τα παιδικά μας χρόνια και τα παιδιά μας θα αναπτύξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους.

Για να διαβάσετε περισσότερα επισκεφθείτε:

http://recordplasticine.gr και www.plasteline.gr

Facebook

Instagram



Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων, χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου