Ένα αγρόκτημα με φίλους. Ένα βιβλίο για τις οικογένειες των ζώων.


Ένα πολύ τρυφερό βιβλίο ήρθε στα χέρια μου από τις εκδόσεις Άγκυρα. “Ένα αγρόκτημα με φίλους. Ένα βιβλίο για τις οικογένειες των ζώων.”

Ένα βιβλίο για τις οικογένειες των ζώων.



Σε αυτό παρουσιάζονται τα μικρά ζώα και οικογένειες τους, ο χώρος στον οποίο ζουν και ακόμη κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό βιβλίο με ανάγλυφες παραστάσεις. Έχει την ιδιότητα να αναπτύσσει το αίσθημα της αφής και της όρασης.

Ένα βιβλίο για τις οικογένειες των ζώων.


Στις σελίδες του εμφανίζονται ανάγλυφα τα μικρά ζώα, τα οποία μπορεί το μικρό παιδί να επεξεργαστεί με τα δαχτυλάκια του. Στην απέναντι σελίδα κάθε φορά εμφανίζεται και πάλι ανάγλυφα το σπίτι στο οποίο ζει το ζωάκι αυτό μαζί με την οικογένειά του.

Επιπλέον δίνονται κάποια χαρακτηριστικά του κάθε ζώου όπως πχ το παιχνιδιάρικο σκυλάκι ή το κίτρινο παπάκι.

 Ένα βιβλίο για τις οικογένειες των ζώων.


Πρόκειται για ένα συλλογικό έργο των Alice Luffman, Robyn Newton και Kylie Hamley, σε εικονογράφηση των Lisa και Damien Barlow.

Το αξιοθαύμαστο όμως σε αυτό το βιβλίο είναι πως το χαρτί που χρησιμοποιήθηκε προέρχεται από αειφόρα δάση. Μία σημαντική πρωτοβουλία που αποτρέπει την αλόγιστη υλοτομία και κατ’ επέκταση την καταστροφή των δασών από την εγκατάλειψη της αναδάσωσης.

Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.

Προτείνεται για ηλικίες 0-3 ετών.



Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων, χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου