Μια στάλα θάρρος.


Θάρρος. Είναι αυτό που χρειάζεται για να βγούμε από το ασφαλές μας πλαίσιο και να ανακαλύψουμε τις δυνάμεις μας.

Αγάπη. Πρέπει να τρέφουμε πολλή για τους φίλους μας, ώστε να ρισκάρουμε την καθημερινότητα μας και να σπεύσουμε για αυτούς.
θάρρος φιλία

Στο βιβλίο «Μια στάλα θάρρος», συγγραφικό ντεμπούτο στην παιδική λογοτεχνία της Nicola Kinnear, από τις εκδόσεις Μεταίχμιο θα συναντήσουμε τη δύναμη της φιλίας, τη θέληση και τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας, αρκεί να έχουμε σωστό κίνητρο.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων.
Ο Λόγκαν και η Λούνα είναι δύο κουνελάκια, αγαπημένοι κι αχώριστοι φίλοι. Είναι σχεδόν τις περισσότερες ώρες μαζί. Σχεδόν. Ο Λόγκαν δεν παίρνει την απόφαση να αφήσει την ηρεμία του σπιτιού του και τα φρεσκοψημένα του μπισκότα, προκειμένου να ακολουθήσει τη Λούνα στις περιπέτειες της. Γιατί η Λούνα είναι ένα κουνελάκι που αγαπά πολύ το να ανακαλύπτει διαρκώς νέους κόσμους. Ο Λόγκαν φυσικά ανησυχεί για αυτό. Και οι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

Τι θα κάνει για να βοηθήσει τη φίλη του; Θα μαζέψει όλο το θάρρος που διαθέτει και μια τσάντα τυχαία (;) αντικείμενα και θα τρέξει για να την αναζητήσει. Για να τη βρει όμως πρέπει να σκεφτεί και να πράξει όπως η Λούνα.

Θα τα καταφέρει; Θα το τολμήσει; Αυτή η στάλα θάρρος που κρύβει στην ψυχή του είναι αρκετή; Ίσως είναι! Ίσως χρειάζονται και μερικά φρεσκοψημένα μπισκότα.

Και η περιπέτεια ξεκινά!

Προτείνεται για ηλικίες από 3 ετών.




Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου