Μπου!


Όταν το γουρουνάκι πειραχτήρι ξεσηκώνει ολόκληρη τη γειτονιά με τα πειράγματα του, μόνο ένα τέλος μπορεί να έχει η ιστορία αυτή. Ή μήπως όχι; Μπού!

άτακτο γουρουνάκι

Στο εξαιρετικό βιβλίο «Μπου!» σε κείμενα και εικονογράφηση του Colin McNaughton από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, γραμμένο και εικονογραφημένο με γερές δόσεις χιούμορ, συναντάμε τις περιπέτειες ενός ατρόμητου μικρού γουρουνιού, του Λουκά. Απρόοπτα και κατεργαριές πρωταγωνιστούν στο βιβλίο αυτό, που κρατάει την αγωνία σε ένταση ως το τέλος.

Ο μικρός Λουκάς, ο Μασκοφόρος Εκδικητής, μόλις κοιμηθεί ο ήλιος και πέσει το βαθύ σκοτάδι, κάνει την εμφάνιση του στους δρόμους της πόλης του. Εκεί παραφυλάει και ξαφνιάζει τους αμέριμνους πολίτες, οι οποίοι αποκαμωμένοι από την ημέρα, σε καμία περίπτωση δεν τον περιμένουν. Μπου!

Μπου στον ψευτονταή του σχολείου αλλά και Μπου στη δασκάλα. Μπου ακόμα και στον λύκο! Στον λύκο; Πω πω! Ατρόμητος ο Λουκάς! Ώσπου η τόλμη του τον πρόδωσε. Ένα Μπου δεν έπρεπε να το κάνει. Με ποιον ήρθε αντιμέτωπος; Ποιες συνέπειες κλήθηκε να αντιμετωπίσει; Σταμάτησε να βάζει σε κίνδυνο τον εαυτό του και τους άλλους;

Το αγοράζετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Παπαδόπουλος.

Προτείνεται για ηλικίες 3+ 



Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου