Πώς να μάθεις στον δράκο σου να λέει…

Η Λίζα είναι ένα μικρό κορίτσι που έχει για φίλο της ένα λίγο περίεργο ζωάκι! Ένα μικρό Δρακάκι! Και το μικρό Δρακάκι έχει για καλή του φίλη τη Λίζα! 

Βιβλίο για τη συγνώμη


Το μικρό Δρακάκι δεν είναι και υπόδειγμα καλής συμπεριφοράς. Όχι, όχι από αδιαφορία. Απλά δεν ξέρει ακόμα τι πρέπει να κάνει και να λέει κάθε φορά, σε κάθε περίσταση! Σε αυτό θα τον βοηθήσει η καλή του φίλη. 

Βιβλίο για τη συγνωμη


Το Δρακάκι θα μάθει να λέει «γεια σου» και «συγγνώμη». Στην αρχή φαίνεται δύσκολο ή άβολο ή και παράλογο. Θα καταλάβει όμως ότι είναι πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας να ακούνε αυτές τις λέξεις. Θα αισθανθεί και το ίδιο το Δρακάκι πολύ πιο όμορφα όταν καταλάβει ότι αυτές οι πολύ απλές κι ευγενικές (ή μαγικές) λεξούλες κάνουν τους φίλους μας χαρούμενους. 


Βιβλίο για τη συγνώμη

Τα παιδιά από μικρά θα έπρεπε να μαθαίνουν την ενσυναίσθηση και την ευγένεια. Χαρακτηριστικά τόσο απλά κι όμως μαγικά


«Πώς να μάθεις στον δράκο σου να λέει ΣΥΓΓΝΩΜΗ» και «Πώς να μάθεις στον δράκο σου να λέει ΓΕΙΑ ΣΟΥ» Δύο μικρά βιβλία για όλες τις ηλικίες. Με σελίδες από χοντρό χαρτόνι, ακόμα και για μικρά χεράκια. Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη. 


Προτείνεται για ηλικίες από 3 ετών.


Θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικόυ βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων. 



Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου. Καθώς και των εικόνων χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου