Ο δράκος κοιμήθηκε. Μην τον ξυπνήσεις... ότι κι αν κάνεις!

Μόλις έβαλες τα παιδιά για ύπνο. Δεν ήταν εύκολο. Απεναντίας παιδεύτηκες για μία ακόμη φορά. Τώρα χρειάζεσαι απόλυτη ησυχία, γιατί και ο αέρας μπορεί να τα ξυπνήσει. Μεγάλο πρόβλημα! Και ξαφνικά... Το έχεις ζήσει πολλές φορές; Αν το ξύπνημα των παιδιών σε τρομάζει, πρέπει να μάθεις αν ξύπνησε ο δράκος σε αυτό το βιβλίο! 

Μην ξυπνήσεις τον δράκο.
 

Ένας δράκος πέφτει για ύπνο. Αλλά ο δράκος αυτός δεν πρέπει να ξυπνήσει για κανένα λόγο. Είναι πολύ άτακτος δράκος. Και τότε ξεκινά μία σειρά από ατυχή γεγονότα. Γεγονότα που κατά πάσα πιθανότητα θα ξυπνήσουν τον άτακτο δράκο. Εσύ όμως πρέπει να τα αποτρέψεις. Τι συμβαίνει όταν γίνει αυτό που φοβάσαι; Γιατί φοβάσαι το ξύπνημα του.

 

Τι συνέβη όταν έπεσε ο δράκος για ύπνο;

Αρχικά, ένας δυνατός αέρας έκλεισε την πόρτα με θόρυβο. Στη συνέχεια στην κουζίνα οι κατσαρόλες κάνουν φασαρία. Χάιδεψε τον λίγο για να τον ηρεμήσεις. Κάποιοι ιππότες στο κάστρο κάνουν πάρτι γενεθλίων! Θα ξυπνήσει ο δράκος; Σβήσετε κεράκια γρήγορα, χόρεψε και φύγε! Για δες ξύπνησε;

Μην ξυπνήσεις τον δράκο.
 

Μεγάλο άγχος ο ύπνος του Δράκου και ακόμα μεγαλύτερο το ξύπνημα του. Τι μπορείς να κάνεις για να τον ηρεμήσεις αν ξυπνήσει; Παρ΄'ολα αυτά μπορείς να τον ξαναβάλεις για ύπνο. Με ποιον τρόπο;

 

Μην ξυπνήσεις τον δράκο!

Ένα διαδραστικό παραμύθι των εκδόσεων Ψυχογιός, σε κείμενο της Bianca Schulze και εικονογράφηση από την Samara Hardy. Μέσα στις σελίδες του βιβλίου δέχεσαι οδηγίες για να αποφευχθεί το ξύπνημα του Δράκου. Είναι ένα βιβλίο πολύ πρωτότυπο. Βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν την ικανότητα να εκτελούν κάποιες οδηγίες. Όταν ο σκοπός είναι σαφής και οι εντολές κατανοητές, τότε το παιδί ανταποκρίνεται εύκολα και αποτελεσματικά. Επιπλέον, βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν και την ρουτίνα του ύπνου. Στο τέλος του βιβλίου πέφτουνε χαρούμενα στο κρεβάτι τους.

 

Θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο των εκδόσεων.

 

Προτείνεται για ηλικίες 3+

 

Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου και των εικόνων χωρίς την άδεια της συγγραφέως. Απαιτείται πάντα αναφορά σε αυτήν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου