Τρίλιζα, όσα πρέπει να ξέρεις.



Τρίλιζα: αγαπημένο παιχνίδι όταν πρέπει να γεμίσουμε το χρόνο μας με κάτι ευχάριστο. Το μάθαμε σε πολύ μικρή ηλικία και παίζεται ευχάριστα από οποιονδήποτε άνθρωπο.



Η λέξη τρίλιζα όμως, έχει πλέον αποκτήσει και μια καινούρια έννοια. Πρόκειται για ένα νέο σημείο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, μία εξαιρετική ιδέα, γεμάτη δραστηριότητες, βιβλία και πολλά χαμόγελα. Βρίσκεται στο Δήμο Περιστερίου, σε πολύ κεντρικό σημείο. Τα κορίτσια που διαχειρίζονται το χώρο αλλά και την απασχόληση είναι εξαιρετικά. Με τρομερή διάθεση, θέληση και υπομονή.




Στο όμορφα διαρρυθμισμένο περιβάλλον μπορούν να απασχοληθούν εύκολα παιδιά από όλες τις ηλικίες. Από ενάμισι έτους μέχρι και τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού. Υπάρχει ασχολία για όλους! Πήγαμε και μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι για τα μικρά παιδιά υπάρχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία από βιβλία και παιχνίδια να εξερευνήσουν, καθώς και η τρομερή καθοδήγηση της Χριστίνας, που τα βοηθά να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Για τα μεγαλύτερα παιδιά η Νάσια οργανώνει κατασκευές, εργαστήριο ζωγραφικής, αλλά επίσης υπάρχει πολύ μεγάλη ποικιλία βιβλίων για να μελετήσουν.


Η αίθουσα είναι πολύ σωστά διαμορφωμένη. Υπάρχει μια στοιχειώδης περίφραξη γύρω από το σημείο του παιχνιδιού, χωρίς όμως να δημιουργεί την αίσθηση της απομόνωσης των παιδιών από τους γονείς τους. Τα τραπέζια είναι αρκετά και οι καρέκλες πολύ αναπαυτικές. Υπάρχει τουαλέτα για παιδιά, για ενήλικες αλλά και για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Η αλλαξιέρα στο χώρο είναι πολύ σημαντική, γιατί η Τρίλιζα ενδείκνυται και για πολύ μικρά παιδάκια που δεν έχουν κόψει ακόμα την πάνα. Υπάρχει και η πίσω αυλή, η οποία προς το παρόν χρησιμοποιείται από όσους καπνίζουν.



Ένα πολύ θετικό στοιχείο της συγκεκριμένης επιχείρησης είναι οι πολύ χαμηλές τιμές της! Μεγάλη έκπληξη για τον γονέα. Υπάρχει ποικιλία στα σνακ που προσφέρονται, σε πολύ λογικές τιμές, χωρίς να πληρώσεις επιπλέον την απασχόληση του παιδιού αν παραγγείλεις κάποιο από αυτά. Χυμός, τοστ, μπισκότα, ακόμα και πίτσα προσφέρεται στα παιδιά και τους μεγάλους. Αλλά και τα ροφήματα είναι πολύ καλής ποιότητας, χωρίς φουσκωμένες τιμές. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι δεν υπάρχει εύκολα δυνατότητα για στάθμευση. Και αν δεν είσαι από κάποια κοντινή περιοχή, δυσκολεύεσαι αρκετά τις ώρες καταστημάτων.



Συνοψίζοντας, θεωρώ πως η Τρίλιζα θα γίνει αγαπημένο στέκι, για μικρά και μεγάλα παιδιά. Όταν αισθάνεσαι τόσο καλοδεχούμενος, νιώθεις την ανάγκη να φωνάξεις για αυτό το μέρος, να πας και να ξαναπάς και να το συστήσεις σε όσο περισσότερους φίλους μπορείς!

Edit: Δυστυχώς ο όμορφος αυτός χώρος δεν υπάρχει πια. Οι εμπειρίες μας όμως εκεί με τους ζεστούς ανθρώπους και τα τεράστια χαμόγελα, θα μείνουν για πάντα στην κάρδιά μας! 


Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου