Πρακτικός Οδηγός Θετικής Διαπαιδαγώγησης


Πρακτικός Οδηγός Θετικής Διαπαιδαγώγησης 
Καθημερινά Παραδείγματα για Γονείς & Φροντιστές


Θετική διαπαιδαγώγηση.  

Οδηγός θετικής διαπαιδαγώγησης positive parenting guide


Ένας όρος που ακούς πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό. Είναι πολύ στη μόδα των κύκλων της γονεϊκότητας να λες ότι η θετική διαπαιδαγώγηση είναι το μοντέλο με το οποίο μεγαλώνεις τα παιδιά σου.


Είναι όμως η θετική διαπαιδαγώγηση αυτό που έχεις στο μυαλό σου; Σίγουρα έχεις υπόψη τις βασικές αρχές της. Σίγουρα έχεις ενημερωθεί για όλες τις τεχνικές που απαιτούνται ώστε να είσαι ψυχικά κοντά στο παιδί, δημιουργώντας ένα υγιές περιβάλλον που θα του καλύψει τις συναισθηματικές ανάγκες και θα αναπτύξει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα.


Οδηγός θετικής διαπαιδαγώγησης positive parenting guide


Τι γίνεται όμως στην πράξη με τη θετική διαπαιδαγώγηση;

Η ομάδα του All About Parents ετοίμασε έναν πρακτικό οδηγό θετικής διαπαιδαγώγησης σε μορφή e-book, που θα ρίξει φως σε πολλά στοιχεία αυτού του μοντέλου μεγαλώματος ενός παιδιού, μέσα από καθημερινά παραδείγματα, εμπειρίες και συμβουλές. Απόλυτα κατανοητός, αυτός ο οδηγός συμπυκνώνει μέσα του τις αρχές του positive parenting, χωρίς περιττή και δυσνόητη θεωρία.


Οδηγός θετικής διαπαιδαγώγησης positive parenting guide


Ο οδηγός θετικής διαπαιδαγώγησης «Πρακτικός Οδηγός Θετικής Διαπαιδαγώγησης Καθημερινά Παραδείγματα για Γονείς & Φροντιστές» είναι χωρισμένος σε 10 θεματικές ενότητες. Αφού ορίσει τι είναι η θετική διαπαιδαγώγηση και ποιες οι γενικές πρακτικές της, θα αναλύσει μέσα από παραδείγματα όλα τα «πώς» και τα «γιατί» ενός γονιού, σχετικά με την αναγνώριση και τη ενίσχυσης της σχέσης του με το παιδί. 


Οδηγός θετικής διαπαιδαγώγησης positive parenting guide


Μέρος των εσόδων από το e-book θα διατεθεί στο «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού».


Συγγραφέας: All about parents 

Κατηγορία: Ψυχολογία 

Σελίδες: 79

Ηλικίες:18+


Πρακτικός Οδηγός Θετικής Διαπαιδαγώγησης

Τι είναι το All About Parents;

  • Το 1ο επιστημονικό site για γονείς.
  • Ο σκοπός που εξυπηρετεί είναι η ελεύθερη προς όλους εμπεριστατωμένη ενημέρωση γύρω από θέματα που σχετίζονται με την ψυχολογία των παιδιών, των εφήβων, των γονέων & της οικογένειας στο σύνολό της.
  • Παρέχει πλούσια αθρογραφία που εκπροσωπείται από όλη την γκάμα των ειδικών επιστημόνων που ασχολούνται με το παιδί & την οικογένεια σήμερα.
  • Πληροφορεί για τα πιο up to date ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικές δράσεις, φρέσκιες προτάσεις, νέες ιδέες & συμβουλές που αφορούν τους γονείς, καθώς & όλους όσους αγαπούν να ασχολούνται με τα παιδιά όλων των ηλικιών.
  • Έχει ως στόχο να συμβάλλει στην επίτευξη μιας πιο ισορροπημένης οικογενειακής ζωή, την ενίσχυση του ευ ζην του οικογενειακού συνόλου, αλλά κυρίως στο μεγάλωμα ευτυχισμένων παιδιών.



Απαγορεύεται η χρήση μέρους ή ολόκληρου του κειμένου. Καθώς και των εικόνων χωρίς την άδεια της συγγραφέως και αναφορά σε αυτήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου