Βιβλιοπαρουσίαση & Giveaway

Πολλές φορές τα παιδιά μου δεν βρίσκουν τρόπο να επικοινωνήσουν το συναίσθημα τους. Δεν μπορούν να βρουν τη σωστή λέξη για να περιγράψουν αυτό που νιώθουν. Ώσπου έφτασε στα χέρια μας το εξαιρετικό βιβλίο: «Ανοίγω και μαθαίνω: τα συναισθήματα»  από τις εκδόσεις @psichogiosbooks 

Ένα υπέροχο βιβλίο, το οποίο μέσα από πολύ κατανοητά παραδείγματα και διαδραστικά παραθυράκια, βοηθά το παιδί να δώσει όνομα στο πώς ακριβώς νιώθει.
Προτείνεται για ηλικίες 2+

Διαβάστε την παρουσίαση στο blog. Ο σύνδεσμος στο προφίλ μου. 

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις @psichogiosbooks αποφασίσαμε, έπειτα από κλήρωση, να χαρίσουμε σε ένα τυχερό παιδάκι αυτό το βιβλίο. 
Για να λάβεις μέρος κάνε κλικ εδώ:
😃 Follow @psichogiosbooks και @twinsmomgr
😬 Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού
😳 Tag 1 φίλη/ο σου σε σχόλιο για να μάθει για το διαγωνισμό μας

(Πολλαπλά σχόλια επιτρέπονται, αρκεί να αναφέρεις διαφορετικά άτομα κάθε φορά. Σχόλια με τα ίδια ονόματα δεν θα λαμβάνονται υπόψη.)
Όλα τα παραπάνω βήματα είναι υποχρεωτικά.

ΟΡΟΙ: •Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από σήμερα 15.05.2019 έως 20.05.2019. •Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για την Ελλάδα. •Δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με το Instagram. •Ο νικητής θα ανακοινωθεί σε insta-story. Θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω προσωπικού μηνύματος εντός 48 ωρών, διαφορετικά η κλήρωση θα επαναληφθεί. Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής παραλαμβάνει το δώρο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός, Μπενάκη 13-15. 

🚫το #unfollow συνεπάγεται αποκλεισμό από μελλοντικούς διαγωνισμούς. #monofollow 

Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου